Spring over hovedmenu
Virksomheden Einar jornerup modtager Arbejdsmiljøprisen 2020 i kategorien Unge og Nyansatte.

Vindere af Arbejdsmiljøprisen 2020

Fire arbejdspladser har løftet arbejdsmiljøet til nye højder og vinder Arbejdsmiljøprisen 2020. Læs mere om de fire vindere nedenfor.

 

Sundheds- og omsorgsforvaltningen, Københavns Kommune modtager Arbejdsmiljøprisen 2020 i kategorien Muskel- og skeletbesvær.

Sundheds- og Omsorgsforvaltningen, Københavns Kommune vinder i kategorien Muskel- og skeletbesvær

Landets største offentlige arbejdsplads, Københavns Kommune, har sat holdtræning på programmet som en fast del af arbejdsdagen for mange tusinde plejemedarbejdere. Resultaterne har været særdeles overbevisende, og derfor vinder Københavns Kommunes Sundheds- og Omsorgsforvaltning Arbejdsmiljøprisen 2020 i kategorien Muskel- og skeletbesvær.

Læs pressemeddelelse her
Billede af medarbejdere fra afdelingen Medicinske Sygdomme M 14, Sygehus Sønderjylland, som modtager Arbejdsmiljøprisen 2020 i kategorien psykisk arbejdsmiljø.

Medicinske Sygdomme, Sygehus Sønderjylland vinder i kategorien Psykisk Arbejdsmiljø

Sygehus Sønderjyllands afsnit for bl.a. diabetes- og nyrepatienter tog et redskab fra psykiatrien i brug for at forebygge volds- og trusselsepisoder over for medarbejderne. Det har sænket sygefraværet og løftet arbejdsmiljøet og trygheden i sådan en grad, at afsnittet vinder Arbejdsmiljøprisen 2020 i kategorien Psykisk arbejdsmiljø.

 

Læs pressemeddelelsen her
Virksomheden Einar Kornerup modtager Arbejdsmiljøprisen 2020 i kategorien Unge og Nyansatte.

Einar Kornerup vinder i kategorien Unge og Nyansatte

Entreprenørfirmaet Einar Kornerup A/S har brudt tendensen til, at lærlinge er overrepræsenteret i statistikkerne over arbejdsulykker. Virksomheden præmieres derfor med Arbejdsmiljøprisen 2020 i kategorien Unge- og nyansattes arbejdsmiljø.

Læs pressemeddelelse her
Sanistaal modtager Arbejdsmiljøprisen 2020 i kategorien Arbejdsulykker

Sanistål vinder i kategorien Arbejdsulykker

Grossistvirksomheden Sanistål A/S vinder årets Arbejdsmiljøpris i kategorien Arbejdsulykker. Virksomheden har vundet prisen, fordi den gennem en vedholdende og systematisk indsats har nedbragt antallet af arbejdsulykker med 90 pct. på ti år.

 

Læs pressemeddelelse her